Innkjøp

Heisann baloppa!

 

Idag så var det kjempe kult <3 Jeg var på megazon med onkel, fetterne mine og min kusine! Det var kjempe kult! Men så var jeg på kjøpesenteret, og kjøpte bursdagsgave til pappa, og 5 solbriller ;) 4 av dem kosta 10  kr, men en kosta 69 .. Den trodde vi også kostet 10, siden den var den knaggen der det var salg. Seriøst, det er ikke sånn derre barne briller. Det er H&M's "voksenbriller" som er mer for ungdommer. Om en dame på rundt 30 årene hadde hatt på den, så hadde jeg knekket i sammen..

Bursdagsgaven til pappa, er en porselenskopp. Jeg har kjøpt malingssett (porselenmaling). Og på den porselenskoppen (den er helt hvit) skal jeg skrive : Gratulerer så mye med 37-årsdagen pappa!

Gaven er fra på panduro, men jeg kjøpte et palett av plast til å ha maling i.

 

Porselensmaling - 99.00 kr.

Palett av plast - 18.50 kr.

Porselenskrus - 32.00 kr

 

SÅ DET KOSTET 140.50 KR ;) Men vi skal jo lizm lage gaven selv! Det er jo ting vi har kjøpt til å få den som vi vil ha! Jeg ser det for meg at den blir fin ;-) Panduro har så lekre ting ;) Det som er så bra, det er at du ikke for den ferdig lagd (eks. et fuglehus som er MALET, det for du ikke.. du får bare malingen og fuglehuset, resten maler du selv ). Da blir det hjemmelagd ting. Det er også fint til å gi gaver ;)

 

- Ida ;-)

 

Én kommentar

Lisa & Ida Pappskalle : )

26.feb.2011 kl.22:06

Huff, brukte langt tid på innlegget! :p

Skriv en ny kommentar

hits